Jogi nyilatkozat

A honlap tulajdonosa: Somogyi József
A honlapot készítette: Fazekas István (WordPress)

A somogyigomba.hu Somogyi József honlapja tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A honlap tartalma, az azon található minden képi, hang és szöveges tartalom, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag

a.) a tartalom esetében a honlap tulajdonosa, azaz Somogyi József,

b.) a web felületen való megjelenés képek, szövegek elrendezése, html kód tekintetében Fazekas István (WordPress) jogosultak.

Személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a honlap tulajdonosának kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. A honlap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A honlap tulajdonosa azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a felhasználók a letölthető tájékoztatókat kinyomtathassák, de azok bárminemű sokszorosítása, kereskedelmi forgalomba hozatala a szerzővel kötött megállapodás nélkül tilos még oktatási célra is.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a honlap fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A honlap tulajdonosa minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

A honlap tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a weboldalt bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse.

A honlap tulajdonosa nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információ-továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A honlapon található adatok, leírások, árlisták nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek.

A személyes adatok védelme: A honlap tulajdonosa kijelenti, hogy nem gyűjt semmilyen adatot a felhasználókról.